KAKKERLAKKEN BESTRIJDEN

HET VOORKOMEN, WEREN EN BESTRIJDING VAN KAKKERLAKKEN

Kakkerlakken

Kakkerlakken overlast bestrijden

De Blattodeas, oftewel kakkerlakken vormen een orde van insecten. Ze lijken qua uiterlijk op kevers, maar hiervan sterk verschillen. Ze hebben een eironde en verticaal afgeplatte lichaamsvorm. Ze zijn meestal goed gecamoufleerd en doorgaans bruin tot zwart van kleur. In Nederland komen vooral de Duitse en Amerikaanse kakkerlak voor in huizen. Kakkerlakken hebben een snelle voortplanting. Een vrouwelijke kakkerlak draagt ongeveer 30 kakkerlakken in een eipakket die na 3 à 5 weken van het lichaam worden afgezet. Ze kunnen bacteriën en ziektes overbrengen door van voedsel te eten, er over heen te lopen of hun behoefte op te doen.


Onze werkwijze bij kakkerlakkenbestrijding

Wilt u kakkerlakkenbestrijding in uw huis, horecagelegenheid of in andere gebouwen dan is het is raadzaam om een deskundige bestrijdingsdienst in te schakelen. Er zijn verschillende middelen op de markt waarmee u zelf de kakkerlakken te lijf kunt gaan. Wellicht doden deze het insect maar de eitjes zijn door een omhulsel beschermd tegen gif en blijven leven. Het probleem is hiermee dus niet opgelost. Alleen professionele bestrijdingsmiddelen, die voor particulieren niet te koop zijn, helpen tegen een effectieve bestrijding van kakkerlakken. Erg belangrijk is de juiste kennis van het gebruik van de producten en de toepassing daarvan.

ADWIK maakt gebruik van een anti kakkerlakkengel. De gel wordt aangebracht op plaatsten waarvan vermoed wordt dat zij zich schuilhouden, op routes waarlangs de insecten zich verplaatsen of waar het nest zich bevindt. Ze zullen van het lokaas eten en zullen binnen een dag dood zijn. Doordat kakkerlakken zwakke en dode soortgenoten opeten zullen zij ook het gif binnenkrijgen van hun dode soortgenoot en ook sterven. Na enige tijd zal er gecontroleerd en bekeken worden of het nogmaals nodig is om een bestrijding uit te voeren. Als alle kakkerlakken bestreden zijn dan is de gel weer makkelijk te verwijderen.

Professioneel en deskundig kakkerlakken bestrijden

ADWIK-ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van kakkerlakken. Het deskundig uitvoeren van ongediertebestrijding kan alleen met de juiste certificaten. ADWIK wering, preventie en ongediertebestrijding beschikt over certificaten voor de bestrijding van ongedierte, zoals plaagdieren en hout-aantastende insecten. Wij werken ook volgens de regelgeving van IPM (Integrated Pest Management).

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van ongedierte?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van ongedierte, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

    Industrieweg 124, 2254 AE Voorschoten

   +31 (0)71 2040883

   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van ongedierte. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Duurzaam & voordelig kakkerlakken bestrijden

Waarom u kiest voor ADWIK ongediertebestrijding kakkerlak

Wij pakken de bestrijding van kakkerlakken grondig aan. De manier waarop ADWIK de bestrijding tegen plaagdieren en ongedierte aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Wij bieden duurzame oplossingen om de kakkerlakken efficiënt en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen maar voor de klant ook duurzaam en voordelig.

Preventie en weren tegen kakkerlakken overlast

Het voorkomen van ongedierte kan het beste gedaan worden door te zorgen dat er geen voedsel en water beschikbaar is. Bewaar voedsel in goed afgesloten bakken en ruim gemorste etensresten en drinken gelijk op. Denk hierbij ook aan de voer- en waterbak van uw huisdier. Laat dit ’s nachts niet staan. Als u erachter komt dat u last hebt van kakkerlakken maak zo spoedig mogelijk een afspraak met ADWIK zodat wij kunnen zorgdragen voor een effectieve kakkerlakkenbestrijding en dat de situatie niet kan verergeren. Wij adviseren deze ongedierte niet zelf te bestrijden. Het is erg moeilijk en geeft over het algemeen helaas geen goede resultaten wat als gevolg kan hebben dat de kakkerlakken niet in zijn geheel uitgeroeid worden.

Structureel overlast van kakkerlakken vanwege de aard of activiteiten van uw bedrijf? Pak u voordeel met periodieke preventieve controles en bestrijding. Lees meer

Gratis en vrijblijvend!
mier
mier