Mieren bestrijden

HET VOORKOMEN, WEREN EN BESTRIJDING VAN mieren

Mieren

Mieren overlast bestrijden

Mieren hebben een in drieën verdeeld lichaam en drie paar poten. De meeste mieren zijn zwart of bruin. Mieren hebben voelsprieten op hun kop. Alleen de koningin en de mannetjes hebben vleugels. Wanneer het nest groot genoeg is, wordt een lichting van de opgroeiende larven opgekweekt tot koninginnetjes en mannetjes.

Bij de meeste soorten verlaten die het nest vliegend wanneer de tijd daarvoor rijp is. Dit gebeurt in Nederland vaak op warme dagen na een regenbui. In de lucht paren de mannetjes met de koninginnetjes, waarna de mannetjes snel sterven en de koninginnen een nieuwe nestplaats zoeken. Dit kan al vliegend gedaan worden, zodat zelfs in bloembakken 10 meter boven de grond nesten kunnen ontstaan. Een nest kan al gauw uit een paar miljoen mieren bestaan.

Onze werkwijze bij mierenbestrijding

Heeft u last van mieren in of rond uw huis dan is ons advies om ze zo snel mogelijk te laten bestrijden. Mieren verspreiden zich heel snel en kunnen schade aanrichten aan uw tuin, tegels kunnen verzakken, uw grasmat kan kaal worden en ze kunnen veel overlast veroorzaken in huis. Etenswaren en schone plaatsen worden besmetten, u weet namelijk nooit waar een mier geweest is voordat ze over uw voedsel lopen. Mieren volgen feromonensporen om de weg naar huis te vinden en volgen ook deze sporen naar eten die uitgezet zijn door een voedselverzamelaar.

Schakel bij mierenoverlast een professionele bestrijder in. ADWIK zal het probleem effectief voor u bestrijden. Wij bestrijden de mieren met een lokaasgel die zeer effectief is tegen mieren. De mieren verspreiden de gel vanzelf door het hele nest. Niet alleen de zichtbare mieren worden bestreden maar ook de koningin en larven die diep in het nest zitten.

Professioneel en deskundig mieren bestrijden

ADWIK-ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van mieren. Het deskundig uitvoeren van ongediertebestrijding kan alleen met de juiste certificaten. ADWIK wering, preventie en ongediertebestrijding beschikt over certificaten voor het bestrijden van ongedierte, zoals plaagdieren en hout-aantastende insecten. Wij werken ook volgens de regelgeving van IPM (Integrated Pest Management).

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van ongedierte?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van ongedierte, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

    Industrieweg 124, 2254 AE Voorschoten

   +31 (0)71 2040883

   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van ongedierte. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Duurzaam & voordelig mieren bestrijden

Waarom u kiest voor ADWIK mierenbestrijding

De manier waarop ADWIK de bestrijding tegen mieren aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Onze visie en service vertaald zich dan ook naar: Het bieden van duurzame oplossingen, zowel curatief als preventief, om ongedierte en plaagdieren efficient en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen, maar is voor de klant ook duurzaam en voordelig.

Preventie en weren tegen mieren overlast

Mieren zijn altijd bezig om voedsel te verzamelen. Als er buiten gegeten wordt dan is de kleinste kruimel of lekkend waterijsje voedsel voor hen. Houd hier rekening mee en veeg na een maaltijd het terras schoon. Mochten de mieren binnenshuis komen zorg dan voor een schone keuken en zuig regelmatig de benedenwoning.
Binnen uw bedrijf kan ongedierte vaak grote (imago)schade aanrichten en nadelige gevolgen hebben.

Periodiek mieren bestrijden

Bedrijven die werken met voeding hebben vaak structureel overlast. Door aaneenschakeling van wering, advies, regelmatige inspectie en detectie wordt transitie vroegtijdig gesignaleerd en kunnen problemen voorkomen worden. Structureel overlast van mieren (ongedierte) vanwege de aard of activiteiten van uw bedrijf? Pak u voordeel met periodieke preventieve controles en bestrijding. Lees meer

Gratis en vrijblijvend!
mier
mier