MUGGEN BESTRIJDEN

HET VOORKOMEN, WEREN EN BESTRIJDING VAN muggen

muggen

muggen overlast bestrijden

Muggen hebben een klein, dun en fragiel lichaam, zes dunnen pootjes en meestal twee veerachtige antennes waarmee zeer goed geur waargenomen kan worden en een kleine kop met vaak zichtbare zuigsnuit. Muggen leven van plantensappen als nectar. Steekmuggen of muskieten zijn de bekendste muggen bij ons. Het vrouwtje zuigt bloed op voor de aanmaak van eitjes. Hierdoor ontstaat meestal een rode jeukende bult.

De muggen waar wij veel overlast van hebben verspreiden geen ziektes, maar irritant is een muggenbeet zeker en dan is muggen bestrijden geen overbodige luxe. Er zijn ook steekmuggen die wel veel schade aanrichten vanwege ziekten die ze kunnen verspreiden zoals de westnijlziekte en in tropische landen verspreiden de muggen op grote schaal de vaak dodelijke ziekten zoals malaria, zikakoorts en gele koorts. Ook op dieren kunnen steekmuggen verschillende ziektes overbrengen. Vogel- en veehouders kunnen hierdoor enorme economische schade lijden aan onder andere blauwtong. Adwik wordt regelmatig ingehuurd om daar muggen te bestrijden.

Onze werkwijze bij muggenbestrijding

Er zijn veel doe-het-zelf middelen op de markt die prima werken bij een kleine hoeveelheid muggen. Maar bij een grote muggenplaag of als u veel hinder ondervindt van de muggen is het belangrijk dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. De muggen worden bestreden met een kort- en snelwerkend insecticide. Dit bestrijdingsmiddel wordt verneveld in de ruimte en de muggen worden dan binnen enkele minuten gedood. Vervolgens kijkt ADWIK wat de oorzaak is van de muggenplaag om de bron aan te pakken en te voorkomen dat er weer problemen ontstaan.

Professioneel en deskundig muggen bestrijden

ADWIK-ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van muggen. Het deskundig uitvoeren van ongediertebestrijding kan alleen met de juiste certificaten. ADWIK wering, preventie en ongediertebestrijding beschikt over certificaten voor het bestrijden van ongedierte, zoals plaagdieren en hout-aantastende insecten. Wij werken ook volgens de regelgeving van IPM (Integrated Pest Management).

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van ongedierte?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van ongedierte, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

    Industrieweg 124, 2254 AE Voorschoten
   +31 (0)71 2040883
   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van ongedierte. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Duurzaam & voordelig muggen bestrijden

Waarom u kiest voor ADWIK muggenbestrijding

De manier waarop ADWIK de bestrijding tegen muggen aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Onze visie en service vertaald zich dan ook naar: Het bieden van duurzame oplossingen, zowel curatief als preventief, om ongedierte en plaagdieren efficient en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen, maar is voor de klant ook duurzaam en voordelig.

Preventie en weren tegen muggen overlast

Muggen leggen hun eitjes in stilstaand water. Het is van belang om dit soort bronnen af te dekken, zoals stilstaand water in dakgoten, vijvers, kruipruimtes en regentonnen. Mocht u een vijver hebben dan kunt u vissen uitzetten die muggeneitjes eten. Verder zijn ze eenvoudig te weren door horren te plaatsen voor deuren en ramen. Muggen houden niet van tocht, lucht uw huis of bedrijfspand daarom door overdag deuren en ramen tegen elkaar open te zetten.

Periodiek mug bestrijding

Structureel overlast van muggen (ongedierte) vanwege de aard of activiteiten van uw bedrijf? Pak u voordeel met periodieke preventieve controles en bestrijding. Lees meer

Gratis en vrijblijvend!
mier
mier