ADWIK ONDERHOUD EN RENOVATIE

Voor klein en groot aannemerswerk

Bouwprojecten

Nieuwbouw, verbouw renovatie, aanbouw & onderhoud

Uw wilt een verbouwing, klein of groot ADWIK Bouw, renovatie & onderhoud realiseert het. Nieuwbouw, aanbouw renovatie ons bouwteam voert uw droomproject graag voor u uit. Naast het aannemen van bouwopdrachten kunt u bij ons ook terecht voor bouwadvies en bouwbegeleiding. Een goed begin is het halve werk en goede coördinatie leidt tot een uitstekend eindresultaat. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten bieden wij onderhoudsservice op maat.

Adwik is een allround klussenbedrijf, opgezet door René ten Donkelaar die graag met zijn handen werkt en houdt van stevig aanpakken. Het bouwbedrijf bestaat uit een vast team en heeft in de loop der jaren een netwerk van betrouwbare vaklui opgebouwd. Het aanbieden van kwaliteit en vakkundigheid op alle vlakken is gegarandeerd. U bespaard een tijdrovende zoektocht naar verschillende vaklieden als u een samenwerkingsverband met Adwik aangaat.

Stukadoren, timmerwerk, schilderwerk, interieurbouw en renovatie zijn de vakgebieden waar het bedrijf al jarenlang werkzaam in zijn. De inmiddels vele tevreden klanten en goede referenties spreken voor zich. Wij hechten waarde aan heldere communicatie en duidelijke afspraken. Het vormt de basis voor een goede samenwerking en tilt uw project naar een optimaal eindresultaat.

PREVENTIE & ONDERHOUD

Duurzaam

Met preventief onderhoud worden tijdig de juiste maatregelen genomen en daarmee vervolgschade in de toekomst voorkomen. Inspectie tijdens onderhoud voorkomt problemen.

RENOVATIE

GESPECIALISEERD

Adwik kan uw oude pand van alle moderne gemakken voorzien met behoud van authentieke elementen. Neem gerust contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

CONTACT

GROOT AANNEMERSWERK

Klantgericht

Een grote verbouwing vereist een coördinerende rol die vrij complex kan zijn. Het is de taak van de aannemer dat uw verbouwing geheel volgens planning en binnen uw budget verloopt.

Duurzaam & kwaliteit

Waarom u kiest voor ADWIK bouw en renovatie

Een goed onderhouden leefomgeving verbetert het leefgenot en het gevoel van veiligheid. Bouwkundige constructies, verf en kleuren spelen hierin een belangrijke rol. Adwik ziet graag dat zowel mensen als de natuur hier hun voordeel uithalen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zorgt niet alleen voor een veilige leef-werkomgeving, maar zorgt ook voor duurzaamheid.

ADWIK groeit en ontwikkeld door. Wij leggen de focus op duurzaamheid, preventie & onderhoud. Het zorgt er onder andere voor dat het gebruik van bouwmaterialen tot een minimum wordt beperkt. De eerste fase is een grondige inspectie van uw pand, zowel binnen als buiten. Bij aannemerswerk wordt in kaart gebracht welke vakmensen en materialen echt noodzakelijk zijn. Dit gecombineerd met goede time management en een project strak te coördineren worden kosten gereduceerd. En daarbij is het uiterst prettig als uw verbouwing volgens planning verloopt binnen uw budget.

Gratis en vrijblijvend!
mier