ONGEDIERTEBESTRIJDING RATTEN

HET VOORKOMEN, WEREN EN BESTRIJDEN VAN RATTEN

Ratten

Ratten overlast bestrijden

De rat is geen onbekend ongedierte onder ons. De laatste jaren worden ratten steeds meer en vaker gezien. Dit komt vooral doordat het straatbeeld steeds meer veranderd, er verschijnt meer afval op straat. Het wordt voor de bestrijders ook steeds moeilijker om de rattenproblematiek onder controle te houden, dit omdat de wet- en regelgeving omtrent het gebruik van gif buiten steeds meer aan banden wordt gelegd. De reden hiervoor is de doorvergiftiging die meer heeft plaatsgevonden, hierdoor werden ook andere dieren vergiftigd. Wij bij ADWIK hebben ondanks de strenge wet- en regelgeving altijd een oplossing voor uw probleem.

De rat is een knaagdier. Wanneer de rat niet knaagt worden de tanden van de rat te lang waardoor hij niet meer kan eten. Een rat moet dus constant knagen om zorg te dragen voor hun eigen gebit. De rat knaagt hierom ook aan alles, zo ook aan bekabeling. De consequenties die dit met zich mee kan brengen zijn bijvoorbeeld kortsluiting of lekstroom die als gevolg zelf brand kunnen veroorzaken. De rat plaat zich snel voort, in een duur van 6 tot 8 weken wordt een net geworpen. Een betreffend nest kan 6 tot 10 jongen bevatten, het is dus van belang om zo snel mogelijk actie te ondernemen voordat het probleem de overhand neemt.

De verschillende soorten ratten

De bruine rat: De bruine rat is te bekendste onder ons en wordt regelmatig gezien. De rat wordt op verschillende locaties gezien, vooral in de binnensteden en in de agrarische sector. De reden hiervoor de hoeveelheid eten die hier te vinden is voor de rat en de mogelijkheid tot perfecte schuilplaatsen. Een volwassen rat kan zo’n 30 centimeter lang worden, gemeten zonder staart. Dit is ten grote van een stoepstengel.

De zwarte rat:De zwarte rat is voor ons mensen minder bekend. Deze rat soort komen vooral voor in de havens, schepen, pakhuizen en veehouderijen. De stallen van een veehouderij zijn ideaal voor deze uitmuntende klimmers. De zwarte rat wordt niet heel vaak gezien omdat deze over het algemeen op hoge plekken leeft. De zwarte rat leeft niet in holen onder de grond zoals andere soortgenoten.

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van ongedierte?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van ongedierte, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

    Industrieweg 124, 2254 AE Voorschoten

   +31 (0)71 2040883

   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van ongedierte. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Onze werkwijze bij rattenbestrijding

Om vast te stellen met welke soort rat (of knaagdier) u te maken heeft, zal er een grondige inspectie worden uitgevoerd. Niet ieder knaagdier reageert even effectief op een bepaalde bestrijdingstechniek en zal er een andere methode toegepast moeten worden. Vervolgens zal er een plan van aanpak worden opgesteld, waarbij er wordt gedacht aan wering, hygiëne en tot slot bestrijding. Het bestrijden kan op verschillende manier worden gedaan, namelijk biologisch, mechanisch en chemisch. De natuur en het milieu staan bij ADWIK centraal een wij proberen om alles zo goed mogelijk en op een natuurlijke manier aan te pakken.

Professioneel en deskundig ratten bestrijden

Het deskundig uitvoeren van ongediertebestrijding kan alleen met de juiste certificaten. ADWIK wering, preventie en ongediertebestrijding beschikt over certificaten voor het bestrijden van ongedierte, zoals ratten en hout-aantastende insecten. Wij werken ook volgens de regelgeving van IPM (Integrated Pest Management).

Duurzaam & voordelig

Waarom u kiest voor ADWIK rattenbestrijding

De manier waarop ADWIK de bestrijding tegen ratten aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Onze visie en service vertaald zich dan ook naar: Het bieden van duurzame oplossingen, zowel curatief als preventief, om ongedierte en plaagdieren efficient en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen, maar is voor de klant ook duurzaam en voordelig.

Preventie en weren tegen ratten overlast

Binnen uw bedrijf kan ongedierte vaak grote (imago)schade aanrichten en nadelige gevolgen hebben. Bedrijven die werken met voeding hebben vaak structureel overlast. Door aaneenschakeling van wering, advies, regelmatige inspectie en detectie wordt transitie vroegtijdig gesignaleerd en kunnen problemen voorkomen worden. Structureel overlast van ratten vanwege de aard of activiteiten van uw bedrijf? Pak u voordeel met periodieke preventieve controles en bestrijding. Lees meer

Gratis en vrijblijvend!
mier
mier