SPINNEN BESTRIJDEN

HET VOORKOMEN, WEREN EN BESTRIJDING VAN SPINNEN

Spinnen

Spinnen overlast bestrijden

In Nederland leven bijna 700 verschillende soorten spinnen. De meest bekende zijn de huisspin en trilspin die in huizen leven en de kruisspin die in tuinen leeft. Het zijn typische land bewonende roofdieren die levende prooidieren eten. Spinnen ruimen grote hoeveelheden insecten op zoals muggen en vliegen. Deze worden dan gevangen in hun web dat zij gemaakt hebben. Dat is een voordeel, maar desalniettemin vormen spinnen onder de juiste omstandigheden een serieuze plaag. Spinnen bestrijden gebeurt vaker dan men zou verwachten.

Onze werkwijze bij spinnenbestrijding

Heeft u een spinnenplaag? ADWIK kan u hierbij helpen. Wij bestrijden alle spinnen en nemen maatregelen dat ze uit uw huis of bedrijf blijven. Een spin mag niet gedood worden. De plekken waar spinnen verblijven worden ingespoten met een biologisch middel die ervoor zorgt dat de spinnenrag niet meer blijft plakken. Kieren en naden worden zoveel mogelijk afgedicht zodat de spinnen niet meer binnen kunnen komen.

Professioneel en deskundig spinnen bestrijden

ADWIK-ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van spinnen. Het deskundig uitvoeren van ongediertebestrijding kan alleen met de juiste certificaten. ADWIK wering, preventie en ongediertebestrijding beschikt over certificaten voor het bestrijden van ongedierte, zoals plaagdieren en hout-aantastende insecten. Wij werken ook volgens de regelgeving van IPM (Integrated Pest Management).

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van ongedierte?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van ongedierte, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

    Industrieweg 124, 2254 AE Voorschoten

   +31 (0)71 2040883

   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van ongedierte. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Duurzaam & voordelig spinnen bestrijden

Waarom u kiest voor ADWIK spinnenbestrijding

De manier waarop ADWIK de bestrijding tegen spinnen aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Onze visie en service vertaald zich dan ook naar: Het bieden van duurzame oplossingen, zowel curatief als preventief, om ongedierte en plaagdieren efficient en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen, maar is voor de klant ook duurzaam en voordelig.

Preventie en weren tegen spinnen overlast

De meeste spinnenplagen ontstaan in of rond bedrijfspanden of woningen die in de buurt van water staan. Het blijft een onverzorgd gezicht als de ingang van uw bedrijfspand of woning onder de spinnenwebben zit. Waar water is zijn veel insecten dus is dit de ideale plek voor spinnen. Ook felle buiten verlichting trekt insecten aan wat weer verklaart dat hier ook veel spinnen te vinden zijn. Wilt u echt van de spinnen bestrijden af schakel dan een professionele expert in die ervoor zorgt dat de spinnen niet meer nestelen in, bij of rondom jouw huis of bedrijfspand.

Periodiek spinnen bestrijden

Structureel overlast van spinnen (ongedierte) vanwege de aard of activiteiten van uw bedrijf? Pak u voordeel met periodieke preventieve controles en bestrijding. Lees meer

Gratis en vrijblijvend!
mier
mier