VLIEGEN BESTRIJDEN

HET VOORKOMEN, WEREN EN BESTRIJDING VAN VLIEGEN

Vliegen

Vliegen overlast bestrijden

Een huisvlieg is een vrij klein insect en heeft een lichaamslengte van 6 tot 8 mm. Het lichaam is ingedeeld in 3 hoofdsegmenten, de kop, het borststuk en het achterlijf. De monddelen bestaan uit een slurfvormige zuigsnuit voor opname van vloeibaar voedsel.

De huisvlieg is overwegend zwart. De bovenzijde van het achterste deel van de kop en borststuk zijn zwart, terwijl het borststuk lichtere lengtestrepen aan de bovenzijde heeft en de ogen zijn roodbruin. Volwassen vrouwtjesvliegen leggen 600 tot 2000 eitjes in groepjes van 100 tot 150 gedurende hun leven. Bij goede omstandigheden duurt de ontwikkelingscyclus 1 tot 3 weken. Vliegen worden aangetrokken tot allerlei soorten voedingsmiddelen. Vooral suikerhoudend eten/drinken is in trek. Maar bijna alle andere levensmiddelen worden ook gegeten.

Onze werkwijze bij vlieg bestrijding

Vliegen komen op rottende producten af en raken snel besmet met bacteriën en sporen van schimmels. Ze zijn drager van onder andere salmonella, wormen, hepatitis en poliomyelitis. Zo wordt de omgeving besmet en zeer onhygiënisch. Een vliegenplaag in huis kan erg hinderlijk zijn. U wordt constant bij uw activiteit gestoord doordat de vliegen steeds meer durven. Ook jouw onderneming kan schade ondervinden door vliegen. Etenswaren bederven, werkbanken, keukengerei en verpakkingsmateriaal worden besmet. Klanten krijgen de indruk dat het vies is. Vlieg bestrijding is dan van essentieel belang.

Zelf vliegen bestrijden lijdt vaak niet tot succes daar de eieren en larven niet goed bestreden worden. ADWIK kan hierbij helpen door op een efficiënte manier de vliegen te bestrijden. Wij zullen vaststellen welke vliegsoort de overlast geeft. Wij beschikken over een breed assortiment krachtige insecticides om vliegen aan te pakken. Verder geven wij graag advies om vliegenoverlast te voorkomen.

Professioneel en deskundig vliegen bestrijden

ADWIK-ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van vliegen. Het deskundig uitvoeren van ongediertebestrijding kan alleen met de juiste certificaten. ADWIK wering, preventie en ongediertebestrijding beschikt over certificaten voor het bestrijden van ongedierte, zoals plaagdieren en hout-aantastende insecten. Wij werken ook volgens de regelgeving van IPM (Integrated Pest Management).

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van ongedierte?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van ongedierte, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

    Industrieweg 124, 2254 AE Voorschoten
   +31 (0)71 2040883
   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van ongedierte. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Duurzaam & voordelig vliegen bestrijden

Waarom u kiest voor ADWIK vliegenbestrijding

De manier waarop ADWIK de bestrijding tegen vliegen aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Onze visie en service vertaald zich dan ook naar: Het bieden van duurzame oplossingen, zowel curatief als preventief, om ongedierte en plaagdieren efficient en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen, maar is voor de klant ook duurzaam en voordelig.

Preventie en weren tegen vliegen overlast

Binnen uw bedrijf kan ongedierte vaak grote (imago)schade aanrichten en nadelige gevolgen hebben. Bedrijven die werken met voeding hebben vaak structureel overlast. Door aaneenschakeling van wering, advies, regelmatige inspectie en detectie wordt transitie vroegtijdig gesignaleerd en kunnen problemen voorkomen worden.

Periodiek vlieg bestrijding

Structureel overlast van vliegen (ongedierte) vanwege de aard of activiteiten van uw bedrijf? Pak u voordeel met periodieke preventieve controles en bestrijding. Lees meer

Gratis en vrijblijvend!
mier
mier