VLOOIEN BESTRIJDEN

HET VOORKOMEN, WEREN EN BESTRIJDING VAN VLOOIEN

Vlooien

Vlooien overlast bestrijden

De vlo is 1,5 tot 4 mm groot en heeft een afgeplat lichaam met een duidelijk gesegmenteerd en blad-achtig achterlijf en een kleine naar onder gebogen kop. De kleur is roodbruin tot zwart. Een vlo leeft op een gastheer zoals honden, katten, vogels of vee (bijvoorbeeld varkens). Zij leven van bloed door een gastheer te bijten en bloed op te zuigen. Een vrouwtje zet gemiddeld elf tot 46 eitjes af per dag op haar gastheer, in haar leven zijn dit rond de 2000 eitjes! De vlo kan ook mensen bijten en bloed opzuigen. Dit laat een rode, jeukende plek achter.

Onze werkwijze bij vlooienbestrijding

Heeft u een vlooienplaag. ADWIK kan u hierbij helpen. Een succesvolle vlooienbestrijding kan alleen als uw woning en huisdier(en) behandeld worden. Wij komen langs om de plaag in beeld te brengen. In de besmette ruimtes wordt insecticide gespoten. Na het inspuiten lopen wij over de vloer zodat de vlooien in het gif springen. Indien een nabehandeling nodig is zal ADWIK dit uitvoeren. Het is belangrijk dat u als klant textiel als manden of kleden van de dieren op 60 graden wast om de vlooien en de eitjes te doden.

Professioneel en deskundig vlooien bestrijden

ADWIK-ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van vlooien. Het deskundig uitvoeren van ongediertebestrijding kan alleen met de juiste certificaten. ADWIK wering, preventie en ongediertebestrijding beschikt over certificaten voor het bestrijden van ongedierte, zoals plaagdieren en hout-aantastende insecten. Wij werken ook volgens de regelgeving van IPM (Integrated Pest Management).

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van ongedierte?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van ongedierte, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

    Industrieweg 124, 2254 AE Voorschoten

   +31 (0)71 2040883

   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van ongedierte. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Duurzaam & voordelig vlooien bestrijden

Waarom u kiest voor ADWIK vlooienbestrijding

De manier waarop ADWIK de bestrijding tegen vlooien aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Onze visie en service vertaald zich dan ook naar: Het bieden van duurzame oplossingen, zowel curatief als preventief, om ongedierte en plaagdieren efficient en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen, maar is voor de klant ook duurzaam en voordelig.

Preventie en weren tegen vlooien overlast

Er zijn genoeg middelen te verkrijgen online of in de winkel om vlooien te bestrijden. Helaas lukt het meestal niet om alle vlooien daarmee te bestrijden, zeker niet als het een hardnekkige plaag is. Wacht niet te lang en schakel ADWIK in om u te helpen om van deze nare bijtende en jeukende insecten af te komen.

Periodiek vlooien bestrijden

Bedrijven die werken met voeding hebben vaak structureel overlast. Door aaneenschakeling van wering, advies, regelmatige inspectie en detectie wordt transitie vroegtijdig gesignaleerd en kunnen problemen voorkomen worden. Structureel overlast van vlooien (ongedierte) vanwege de aard of activiteiten van uw bedrijf? Pak u voordeel met periodieke preventieve controles en bestrijding. Lees meer

Gratis en vrijblijvend!
mier
mier