ZILVERVISJES BESTRIJDEN

HET VOORKOMEN, WEREN EN BESTRIJDING VAN ZILVERVISJES

Zilvervisjes

Zilvervisjes overlast bestrijden

Een zilvervisje of suikergast is een klein insect. Ze hebben een lang plat lichaam en worden 12 tot 30 mm lang. De kleur is glanzend grijs (zilver). De voorzijde is rond en het lijf eindigt in een punt. Ze hebben twee sprieten aan de voorkant van hun lichaam. Zilvervisjes zijn vooral ’s nachts actief en verstoppen zich overdag.

Regelmatig worden in boeken zilvervisjes aangetroffen, maar dat zijn naar alle waarschijnlijkheid het ‘papiervisje’. Dat is een verwante soort van het zilvervisje wat zich voedt met organisch materiaal, vooral suikers en complexe koolhydraten, zoals zetmeel. U hebt vast wel eens een zilvervisje in een gootsteen gezien, dat komt omdat zilvervisjes zich moeilijk kunnen voortbewegen op gladde oppervlakten.

Onze werkwijze bij zilvervisjesbestrijding

Zilvervisjes leven in vochtige plekken in huis zoals keukenkastjes, washokken of badkamers maar ook op zolders komen ze veel. Ze voeden zich met producten met zetmeel en koolhydraten maar ook met papier. Hierdoor treft u ze ook aan tussen de boeken of achter het behang. Ze zijn niet schadelijk voor de gezondheid maar het is een vies idee dat deze insecten over uw bed of in uw servieskast rondlopen. Bovendien kunnen ze veel schade veroorzaken aan onder andere belangrijke papieren documenten, zilvervisjes bestrijden is verstandig. Ook in uw bedrijf kunnen ze aanzienlijke schade aanrichten aan behang en het papieren archief. Dit geldt ook voor het papiervisje en het ovenvisje.

Het is van groot belang om zo snel mogelijk in te grijpen bij overlast om de schade beperkt te houden. ADWIK maakt gebruik van de gelmethode. Wij leggen dan kleine druppels gel langs de plinten met een speciale spuit. Dit wordt door het hele huis of kantoorpand gedaan. De druppels werken 2 tot 4 maanden. Dit middel is volledig veilig voor mens en huisdieren.

Professioneel en deskundig zilvervisjes bestrijden

ADWIK-ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van zilvervisjes. Het deskundig uitvoeren van ongediertebestrijding kan alleen met de juiste certificaten. ADWIK wering, preventie en ongediertebestrijding beschikt over certificaten voor het bestrijden van ongedierte, zoals plaagdieren en hout-aantastende insecten. Wij werken ook volgens de regelgeving van IPM (Integrated Pest Management).

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van ongedierte?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van ongedierte, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

    Industrieweg 124, 2254 AE Voorschoten

   +31 (0)71 2040883

   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van ongedierte. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Duurzaam & voordelig zilvervisjes bestrijden

Waarom u kiest voor ADWIK zilvervisjesbestrijding

De manier waarop ADWIK de bestrijding tegen zilvervisjes aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Onze visie en service vertaald zich dan ook naar: Het bieden van duurzame oplossingen, zowel curatief als preventief, om ongedierte en plaagdieren efficient en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen, maar is voor de klant ook duurzaam en voordelig.

Preventie en weren tegen zilvervisjes overlast

Wat kan u zelf doen om zilvervisjes te bestrijden? Zorg ervoor dat er een goede ventilatie is waardoor de luchtvochtigheid daalt. Voorkom dat de visjes makkelijk van het ene vertrek naar het andere kunnen lopen door kieren en naden te dichten. Laat oud papier niet te lang staan of berg het op zodat zilvervisjes er niet bij kunnen. Voorkom lekkende kranen en optrekkend vocht in huis of kantoor.

Periodiek zilvervisjes bestrijden

Binnen uw bedrijf kan ongedierte vaak grote (imago)schade aanrichten en nadelige gevolgen hebben. Bedrijven die werken met voeding hebben vaak structureel overlast. Door aaneenschakeling van wering, advies, regelmatige inspectie en detectie wordt transitie vroegtijdig gesignaleerd en kunnen problemen voorkomen worden. Structureel overlast van zilvervisjes (ongedierte) vanwege de aard of activiteiten van uw bedrijf? Pak u voordeel met periodieke preventieve controles en bestrijding. Lees meer

Gratis en vrijblijvend!
mier
mier