ONGEDIERTEBESTRIJDING CERTIFICERING

BEWIJS VAN VAKBEKWAAMHEID

Beleid en Certificering

Het bewijs van vakbekwaamheid

Het deskundig uitvoeren van ongediertebestrijding kan alleen met de juiste certificaten. ADWIK preventie & bestrijding tegen ongedierte beschikt over certificaten voor het bestrijden van ongedierte, zoals plaagdieren en hout-aantastende insecten. Onderaan de pagina vindt u de certificaten.

Iedereen die zich als professioneel bezighoudt met bestrijden van plaagdieren en daarbij gebruik maakt van biociden, is in Nederland verplicht zich te kunnen bewijzen in bezit te zijn van “beheersing plaagdieren en houtaantastende organismen”. Certificaten (professioneel personeel), garanderen het grondig afleveren van kwaliteit in de bestrijding tegen ongedierte.

Plaagdierbeheerser (bestrijdingstechnicus)

Een Bestrijdingstechnicus (in de volksmond: ongediertebestrijder of plaagdierbeheerser) is vakbekwaam om te gaan met met de preventie en bestrijding van ongedierte. Als zelfstandig professioneel is ADWIK u dan ook in staat, een oplossing te bieden aan de meest voorkomende plaagdierproblemen! In het kort:

  • preventie van deze plaagdieren / ongedierte
  • adviseren over bestrijden van plaagdieren / ongedierte
  • Weren (terugkeer voorkomen) van plaagdieren
  • Veilig gebruik van bestrijdingsmiddelen en apparatuur

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van ongedierte?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van ongedierte, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

   Industrieweg 124, 2254 AE Voorschoten

   +31 (0)71 2040883

   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van ongedierte. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Duurzaam / voordelig

Ongediertebestrijding door gecertificeerde professionals

ADWIK beschikt over de onderstaande certificaten voor het bestrijden tegen ongedierte:

Gratis en vrijblijvend!
mier
mier