PREVENTIE, WERING & BEGASSING

HET VOORKOMEN, WEREN EN BESTRIJDEN VAN ONGEDIERTE

Preventie

Ongedierte voorkomen en weren is een investering

Naast ongediertebestrijding doen wij ook aan ongediertepreventie. Voorkom op deze manier schade aan producten, pand of imago. Het voorkomen van ongedierte is van groot belang, want wordt dit niet op de juiste manier gedaan kan het zijn dat u binnen de kortste keren weer last heeft van ongedierte.

Wering van ongedierte

ADWIK is zeer gericht op het weren van ongedierte. Dit staat bij ons op nummer 1 bij het oplossen van een probleem. Alles wat niet binnenkomt, hoeft ook niet bestreden te worden. De meest voorkomende ongedierte soorten waar ik wering voor plaats zijn wespen, knaagdieren en vogels. Na een grondige inspectie in zowel de binnen- als buitenkant van uw pand, wordt in overleg een plan van aanpak opgesteld met correcte oplossingen voor uw situatie. Er zijn vele soorten verschillende wering tegen elke soort ongedierte, zoals;

  • Ratten en muizenwering
  • Vogelwering
  • Insectenwering

Het weren van ratten & muizen

Bij ratten en muizenweering zou u kunnen denken aan het afsluiten van gaten en kieren, aan zowel de binnen- als de buitenzijde van het pand. Te bedenken dat een muis al een gaatje of kiertje van een halve centimeter kan kruipen. ADWIK is dan ook gespecialiseerd in alle bouwtechnische werkzaamheden om een pand muis en rat werend te maken. Doormiddel van verschillende weringstechnieken die ADWIK toepast, zoals;

  • Plaatsen van gaas
  • Plaatsen van roosters
  • Afkitten van gaten en kieren

Grote bouwwerkzaamheden zoals het plaatsen van plaatwerk en afsmeren van grotere gaten met eventueel cement.

Het weren van vogels
Bij vogelwering kunt u denken aan de volgende mogelijkheden; Het plaatsen van anti-duivenpinnen, beschikbaar in drie soorten, RVS op kunststofvoet, volledige RVS pinnen en volledige transparante kunststof pinnen. Een netsysteem, beschikbaar in verschillende kleuren en op vele locaties toepasbaar. Bijvoorbeeld een balkon, gevel en grote oppervlaktes en locaties. De gemiddelde maaswijdte van onze netten is 50 millimeter, waardoor de vogels geen toegang meer hebben tot de beschermde oppervlakte.
Uiteindelijk zou u het pand ook nog kunnen beschermen

Het weren van wespen
Wanneer u last heeft van een wespenplaag of overlast, zorgen wij voor de juiste wering aan de hand van het plaatsen van roosters in de open stootvoegen van uw pand. Is er sprake van knaagdieren, dan zal de wering methode op andere manieren gaan, zoals het plaatsen van roosters, het plaatsen van plaatwerk van RVS of hout en de aanwezige gaten dichten met speciale kit en pannensponsjes. Alle denkbare oplossingen kunnen wij voor u uitvoeren.

Professioneel en deskundig ongedierte bestrijden

Het deskundig uitvoeren van ongediertebestrijding kan alleen met de juiste certificaten. ADWIK wering, preventie en ongediertebestrijding beschikt over certificaten voor het bestrijden van ongedierte, zoals plaagdieren en hout-aantastende insecten. Wij werken ook volgens de regelgeving van IPM (Integrated Pest Management).

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van ongedierte?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van ongedierte, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

    Industrieweg 124, 2254 AE Voorschoten

   +31 (0)71 2040883

   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van ongedierte. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Duurzaam & voordelig

Waarom u kiest voor ADWIK wering en begassing

De manier waarop ADWIK de bestrijding tegen knaagdieren aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Onze visie en service vertaald zich dan ook naar: Het bieden van duurzame oplossingen, zowel curatief als preventief, om ongedierte en plaagdieren efficient en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen, maar is voor de klant ook duurzaam en voordelig.

Preventie en weren tegen ongedierte

Binnen uw bedrijf kan ongedierte vaak grote (imago)schade aanrichten en nadelige gevolgen hebben. Bedrijven die werken met voeding hebben vaak structureel overlast. Door aaneenschakeling van wering, advies, regelmatige inspectie en detectie wordt transitie vroegtijdig gesignaleerd en kunnen problemen voorkomen worden. Structureel overlast van (knaag)plaagdieren en/of ongedierte vanwege de aard of activiteiten van uw bedrijf? Pak u voordeel met periodieke preventieve controles en bestrijding. Lees meer

Gratis en vrijblijvend!
mier
mier