BEDWANTSEN BESTRIJDEN

HET VOORKOMEN, WEREN EN BESTRIJDING VAN BEDWANTSEN/p>

Bedwantsen

Bedwantsen overlast bestrijden

Een bedwants is een klein insect dat leeft van bloed van mens en dier. Het is een insect met een plat ovaal lijf. Ze zijn gemiddeld 6 mm groot en variëren in kleur van wit tot roodbruin. Het liefst verblijven zij in en rond het bed. Ze verstoppen zich vooral in naden en kieren van matrassen, bedden en banken. Bedwantsen zijn te herkennen aan bruinzwarte puntjes op lakens, plinten, stopcontacten of in de zoom van een matras. Ze komen ’s nachts af op lichaamswarmte en de lucht die men uitademt.

Bij de beet van een Bedwants is het, het speeksel dat via de zuigmond onze huid binnenkomt wat huidirritatie veroorzaakt. De beet zorgt er dan voor dat de huid opzwelt, rood kleurt en een irritatie plek achterlaat. Daarnaast kan een Bedwants ziektekiemen verspreiden. Na elke bloedmaaltijd gaan ze terug naar hun schuilplaats en leggen dan hun eitjes. De Bedwants kan zichzelf snel voortplanten, met zo’n twaalf eitjes per dag.. Dit zorgt ervoor dat de plaag zich snel kan uitbreiden.

Onze werkwijze bij bedwants bestrijding

Zelf bedwantsen bestrijden is een moeilijk en tijdrovende klus. U redt het niet met wassen en grondig schoonmaken. ADWIK is een gespecialiseerde insecticide bestrijder die bedwantsen op een professionele en verantwoorde manier bestrijdt. Bedwantsen kunnen niet tegen hoge temperaturen. Besmette plekken worden behandelt met een stoomstraal van 180 graden. Deze stoomstraal is een oplossing gebaseerd op water en alcohol die volwassen bedwantsen, de nimfen en de eitjes dood. De stoom bereikt alle kieren en gaten, ook die moeilijk bereikbaar zijn.

Indien nodig brengen wij een insecticide aan waardoor een dodelijke combinatie voor de bedwantsen ontstaat. Over het algemeen is één behandeling voldoende. Een tweede behandeling kan nodig zijn bij een hardnekkige plaag.

Professioneel en deskundig bedwantsen bestrijden

Het deskundig uitvoeren van ongediertebestrijding kan alleen met de juiste certificaten. ADWIK wering, preventie en ongediertebestrijding beschikt over certificaten voor het bestrijden van ongedierte, zoals bedwantsen. Wij werken ook volgens de regelgeving van IPM (Integrated Pest Management).

Wij adviseren bedwantsen niet zelfstandig te gaan bestrijden. Als particulier is het verkrijgen van goede materialen namelijk niet altijd mogelijk. Heeft u toch professionele bestrijdingsmiddelen voor het bestrijden van de bedwants te verkrijgen, wees er dan van bewust dat deze bestrijdingsmiddelen giftig zijn. Als de bestrijdingsmiddelen op een verkeerde wijze worden gebruikt, brengt u mogelijk schade aan uw gezondheid toe (en die van uw kinderen en huisdieren). De medewerkers van ADWIK bezitten over de certificaten, waardoor we niet alleen de juiste bestrijdingsmiddelen kunnen aanschaffen maar de giftige stoffen ook deskundig en professioneel weten in te zetten.

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van ongedierte?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van ongedierte, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

   Industrieweg 124, 2254 AE Voorschoten

   +31 (0)71 2040883

   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van ongedierte. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Duurzaam & voordelig

Waarom u kiest voor ADWIK ongediertebestrijding bedwants

Wij pakken de bestrijding van bedwantsen grondig aan. De manier waarop ADWIK de bestrijding tegen plaagdieren en ongedierte aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Wij bieden duurzame oplossingen om de bedwantsen efficiënt en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen maar voor de klant ook duurzaam en voordelig. Lees meer

Hotels, vakantiewoning, B&B of ander toeristisch onderkomen

Bent u eigenaar van één van de bovenstaande verblijven en zijn er bedwantsen aangetroffen in één of meerdere ruimtes? Bel dan gelijk met ADWIK, ook bij twijfel. Onze bestrijders geven gericht advies en werken discreet. Wij zorgen ervoor dat eventueel besmette ruimtes zo snel mogelijk weer beschikbaar zijn voor jouw gasten

Binnen uw bedrijf kan ongedierte vaak grote (imago)schade aanrichten en nadelige gevolgen hebben. Bedrijven die werken met voeding hebben vaak structureel overlast. Door aaneenschakeling van wering, advies, regelmatige inspectie en detectie wordt transitie vroegtijdig gesignaleerd en kunnen problemen voorkomen worden. Structureel overlast van (knaag)plaagdieren en/of ongedierte vanwege de aard of activiteiten van uw bedrijf? Pak u voordeel met periodieke preventieve controles en bestrijding.Lees meer

Weren tegen bedwantsen en bestrijding

Vaak is de oorzaak van bedwantsen tweedehands meubels of op reis gaan en de beestjes reizen mee terug nemen in de bagage, kleding of laptop. Eenmaal thuis gaat de koffer open en kunnen de beestjes en eitjes zich verspreiden door uw hele huis met alle gevolgen van dien. Als u erachter komt dat u last hebt van bedwantsen, isoleer dan de besmette kamer en ga niet allerlei spullen uit deze kamer verplaatsen. Zo voorkomt u dat de rest van uw huis besmet wordt. Maak zo spoedig mogelijk een afspraak met ADWIK zodat wij kunnen zorgdragen voor een effectieve bedwantsbestrijding en dat de situatie niet kan verergeren.

Gratis en vrijblijvend!
mier
mier