ONGEDIERTEBESTRIJDING KNAAGDIEREN

HET VOORKOMEN, WEREN EN BESTRIJDEN VAN KAANGDIEREN

Knaagdieren

Knaagdieren overlast bestrijden

Knaagdieren kunnen ook een vorm van ongedierte zijn. Onder de knaagdieren vallen verschillende soorten muizen en ratten. Wanneer u overlast ervaart van knaagdieren is het van belang dat u bijtijds maatregelen neemt. Het kan namelijk zo zijn dat de overlast op korte termijn overloopt in een plaag. Daarnaast kan het schade aan uw gezondheid, producten en pand toebrengen.

Onze werkwijze bij knaagdierbestrijding

Om vast te stellen met welk knaagdier u te maken heeft, zal er een grondige inspectie worden uitgevoerd. Niet ieder knaagdier reageert even effectief op een bepaalde bestrijdingstechniek en zal er een andere methode toegepast moeten worden. Vervolgens zal er een plan van aanpak worden opgesteld, waarbij er wordt gedacht aan wering, hygiëne en tot slot bestrijding. Het bestrijden kan op verschillende manier worden gedaan, namelijk biologisch, mechanisch en chemisch. De natuur en het milieu staan bij ADWIK centraal en wij proberen om alles zo goed mogelijk en op een natuurlijke manier aan te pakken.

Professioneel en deskundig knaagdieren bestrijden

Het deskundig uitvoeren van ongediertebestrijding kan alleen met de juiste certificaten. ADWIK wering, preventie en ongediertebestrijding beschikt over certificaten voor het bestrijden van ongedierte, zoals plaagdieren en hout-aantastende insecten. Wij werken ook volgens de regelgeving van IPM (Integrated Pest Management).

Knaagdieren zijn een van de meest bekende ongedierte soorten en er zijn dan ook een hele hoop verschillende “doe-het-zelf-oplossingen” beschikbaar. Denk hierbij aan muizenvallen, gif en zelfs lijmplanken. In de praktijk blijken deze methodes bijna in alle gevallen niet het gewenste resultaat op te leveren. Daar komt bij dat de muizen op een lijmplank een vreselijke lijdensweg ondergaan en dat zelf met gif werken kan leiden tot resistentie bij de muizen doordat het gif niet gecontroleerd en weggehaald wordt. Wij raden het gebruik hiervan af.

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van ongedierte?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van ongedierte, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

    Industrieweg 124, 2254 AE Voorschoten

   +31 (0)71 2040883

   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van ongedierte. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Duurzaam & voordelig

Waarom u kiest voor ADWIK knaagdierbestrijding

De manier waarop ADWIK de bestrijding tegen knaagdieren aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Onze visie en service vertaald zich dan ook naar: Het bieden van duurzame oplossingen, zowel curatief als preventief, om ongedierte en plaagdieren efficient en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen, maar is voor de klant ook duurzaam en voordelig.

Preventie en weren tegen knaagdieren overlast

Binnen uw bedrijf kan ongedierte vaak grote (imago)schade aanrichten en nadelige gevolgen hebben. Bedrijven die werken met voeding hebben vaak structureel overlast. Door aaneenschakeling van wering, advies, regelmatige inspectie en detectie wordt transitie vroegtijdig gesignaleerd en kunnen problemen voorkomen worden. Structureel overlast van (knaag)plaagdieren en/of ongedierte vanwege de aard of activiteiten van uw bedrijf? Pak u voordeel met periodieke preventieve controles en bestrijding. Lees meer

Gratis en vrijblijvend!
mier
mier