VOGELWERING

VOORKOMEN, PREVENTIE EN EFFECTIEF VOGELBESTRIJDING

Vogelwering

Overlast van vogels weren en bestrijden

Het kan ook zijn dat u overlast heeft van vogels. De meeste vogelsoorten, zoals duiven en meeuwen, nestelen graag tegen gevels, op daken en randen. Dit kan niet alleen voor overlast zorgen, maar zelfs voor schade. De meest voorkomende overlast van vogels is geluidsoverlast en de vogelpoep. Voor vogelwering maken wij gebruik van de specifieke technieken en systemen.

Onze werkwijze bij vogelwering

De technieken die wij gebruiken zijn onder andere vogelnetten, een pennensysteem, pulsensysteem en een draadsysteem. De vogelnetten zorgen voor innesteling preventie, waarbij zowel het pennensysteem als het draadsysteem ervoor zorgen dat de vogels niet meer kunnen landen op uw pand. Het pulsensysteem zorgt voor een onaangename, maar kleine puls bij de vogels waardoor ze gauw wegvliegen.

Professioneel en deskundig vogeloverlast bestrijden

Het deskundig uitvoeren van vogelwering, kan alleen met de juiste certificaten. ADWIK wering, preventie en ongediertebestrijding beschikt over certificaten voor het bestrijden van ongedierte, zoals plaagdieren en hout-aantastende insecten. Wij werken ook volgens de regelgeving van IPM (Integrated Pest Management).

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van ongedierte?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van ongedierte, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

    Industrieweg 124, 2254 AE Voorschoten

   +31 (0)71 2040883

   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van ongedierte. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Duurzaam & voordelig

Waarom u kiest voor ADWIK vogelwering

De manier waarop ADWIK de bestrijding tegen plaagdieren en ongedierte aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Onze visie en service vertaald zich dan ook naar: Het bieden van duurzame oplossingen, zowel curatief als preventief, om ongedierte en plaagdieren efficient en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen, maar voor de klant ook duurzaam en voordelig.

Preventie en weren tegen vogel overlast

Binnen uw bedrijf kan ongedierte en/of overlast van vogels grote (imago)schade aanrichten en nadelige gevolgen hebben. Bedrijven die werken met voeding hebben vaak structureel overlast. Door aaneenschakeling van wering, advies, regelmatige inspectie en detectie wordt transitie vroegtijdig gesignaleerd en kunnen problemen voorkomen worden. Structureel overlast van (knaag)plaagdieren en/of ongedierte vanwege de aard of activiteiten van uw bedrijf? Pak u voordeel met periodieke preventieve controles en bestrijding. Lees meer

Gratis en vrijblijvend!
mier
mier