ONGEDIERTEBESTRIJDING KRUIPENDE INSECTEN

KRUIPENDE INSECTEN EFFECTIEF BESTRIJDEN

Kruipende ongedierte

Kruipende insecten bestrijden

Sommige kruipende insecten komen van het voorjaar tot en met het najaar voor, zoals mieren. Echter kunnen vlooien, zilvervisjes en kakkerlakken het gehele jaar voorkomen. Heeft u huisdieren in huis? Dan kan het zo zijn dat er zich vlooien in uw huis bevinden. Het gevaarlijke aan vlooien is dat ze wel meer dan 20 eitjes per dag leggen, dat wil zeggen dat het uitbreiden van het aantal aanwezige vlooien snel stijgt én kan overgaan in een plaag.

Zilvervisjes komen vaak op donkere en vochtige plekken voor. Denk hierbij aan uw zolder, badkamer of toilet. Verder zijn ze lastig te vinden omdat ze niet van het licht houden en daarom vaak pas ‘s avonds actief zijn. Wanneer er sprake is van een kakkerlakken overlast zorg er dan voor dat u direct contact opneemt met de bestrijdingsdienst. Kakkerlakken vermenigvuldigen zich in een rap tempo. Daarnaast is het ongedierte dat voor stank kan zorgen en zelfs het eten kan besmetten.

Onze werkwijze bij de bestrijding van kruipende insecten

De bestrijdingsmethode die gebruikt wordt hangt van uw situatie af. Niet iedere ongedierte soort heeft een dezelfde methode nodig en reageert even effectief op de desbetreffende methode. Hierom zal er eerst vastgesteld worden om welk kruipend insect het precies gaat. De kleine kruipers worden gelokt aan de hand van lokmiddelen. Vervolgens zal de juiste bestrijding methode voor uw probleem worden gebruikt. Wij zorgen ervoor dat u snel van het ongedierte af komt en dat het behaalde resultaat effectief is.

Professioneel en deskundig kruipende ongedierte bestrijden

Het deskundig uitvoeren van ongediertebestrijding kan alleen met de juiste certificaten. ADWIK wering, preventie en ongediertebestrijding beschikt over certificaten voor het bestrijden van ongedierte, zoals plaagdieren en hout-aantastende insecten. Wij werken ook volgens de regelgeving van IPM (Integrated Pest Management).

Voor kruipende insecten zijn ondenkbaar veel doe-het-zelf methodes om ze te bestrijden, weg te jagen of uit te roeien. Zijn ze effectief genoeg? De ene methode zal beter werken dan de ander, maar bij een plaag is het altijd van belang professionele hulp in te schakelen. Dat geldt zeker om situaties waarbij het gaat om vlooien of kakkerlakken, zij verspreiden zich namelijk het snelst en meest.

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van ongedierte?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van ongedierte, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

    Industrieweg 124, 2254 AE Voorschoten

   +31 (0)71 2040883

   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van ongedierte. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Duurzaam & voordelig

Waarom u kiest voor ADWIK ongediertebestrijding

De manier waarop ADWIK de bestrijding tegen kruipende ongedierte aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Onze visie en service vertaald zich dan ook naar: Het bieden van duurzame oplossingen, zowel curatief als preventief, om ongedierte en plaagdieren efficient en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen, maar is voor de klant ook duurzaam en voordelig.

Preventie en weren tegen kruipende insecten

Binnen uw bedrijf kan ongedierte vaak grote (imago)schade aanrichten en nadelige gevolgen hebben. Bedrijven die werken met voeding hebben vaak structureel overlast. Door aaneenschakeling van wering, advies, regelmatige inspectie en detectie wordt transitie vroegtijdig gesignaleerd en kunnen problemen voorkomen worden. Structureel overlast van plaagdieren en/of ongedierte vanwege de aard of activiteiten van uw bedrijf? Pak uw voordeel met periodieke preventieve controles en bestrijding. Lees meer

Gratis en vrijblijvend!
mier
mier