VLIEGENDE INSECTEN ONGEDIERTEBESTRIJDING

HET VOORKOMEN, WEREN EN BESTRIJDEN VAN VLIEGENDE INSECTEN

vliegende insecten

Vliegende insecten overlast bestrijden

Het gehele jaar door kan het voorkomen dat u overlast ervaart van vliegende insecten, maar de meeste overlast zal rond de voorjaars en najaars periode plaatsvinden. De soorten vliegende insecten verschillen, denk hierbij aan diverse soorten vliegen, motten, muggen en natuurlijk wespen.

Onze werkwijze bij vliegende insecten bestrijding

Verschillende vliegende insecten vragen om verschillende effectieve bestrijdingsmethodes. Dat is de reden waarom wij eerst langskomen om een grondige inspectie te doen. Zo kan er worden vastgesteld van welk vliegend insect de overlast precies komt en wordt de meest effectieve bestrijdingstechniek toegepast.

Bij vliegende insecten is het vooral een combinatie van bestrijden en weren. Uiteraard is het bestrijden van de insecten erg belangrijk, maar het correct weren van de insecten door middel van de juiste materialen kan er voor zorgen dat uw probleem niet nog een keer terug komt.

Professioneel en deskundig vliegende insecten bestrijden

Het deskundig uitvoeren van ongediertebestrijding kan alleen met de juiste certificaten. ADWIK wering, preventie en ongediertebestrijding beschikt over certificaten voor het bestrijden van ongedierte, zoals plaagdieren en hout-aantastende insecten. Wij werken ook volgens de regelgeving van IPM (Integrated Pest Management).

Vliegende insecten kunt u zelf ook bestrijden of verjagen met de verschillende bestrijdingsmiddelen die in de winkel of online te verkrijgen zijn. Variërend van bepaalde sprays tot elektrische verjagers, lampen en simpele vliegenmeppers. Sommige methodes werken en sommige niet. Wanneer er sprake is van een plaag of overlast in een grote hoeveelheid, raden wij u aan om hulp te zoeken bij een professionele bestrijdingsdienst

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van ongedierte?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van ongedierte, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

   Industrieweg 124, 2254 AE Voorschoten

   +31 (0)71 2040883

   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van ongedierte. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Duurzaam & voordelig

Waarom u kiest voor ADWIK vliegende insecten bestrijding

De manier waarop ADWIK de bestrijding tegen vliegende insecten aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Onze visie en service vertaald zich dan ook naar: Het bieden van duurzame oplossingen, zowel curatief als preventief, om ongedierte en plaagdieren efficient en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen, maar is voor de klant ook duurzaam en voordelig.Lees meer

Preventie en weren tegen vliegende insecten overlast

Binnen uw bedrijf kan ongedierte vaak grote (imago)schade aanrichten en nadelige gevolgen hebben. Bedrijven die werken met voeding hebben vaak structureel overlast. Door aaneenschakeling van wering, advies, regelmatige inspectie en detectie wordt transitie vroegtijdig gesignaleerd en kunnen problemen voorkomen worden. Structureel overlast van (knaag)plaagdieren en/of ongedierte vanwege de aard of activiteiten van uw bedrijf? Pak u voordeel met periodieke preventieve controles en bestrijding. Lees meer

Gratis en vrijblijvend!
mier
mier