WESPEN BESTRIJDEN

HET VOORKOMEN, WEREN EN BESTRIJDING VAN WESPEN

Wespen

Wespen overlast bestrijden

De wesp wordt 17 tot 20 mm lang en is zwart en geel gekleurd. De zes segmenten van de achterkant van de wesp hebben een zwart golfpatroon dat lijkt op een omgekeerd kroontje. De gewone wesp vormt samen met de Duitse wesp de groep van de zogenaamde limonadewespen. Dit zijn de wespen die in de tweede helft van de zomer vaak overlast veroorzaken.

Een goed ontwikkeld wespenvolk kunnen soms wel 5000 of meer individuen voorkomen. Wespen steken wanneer hun nest wordt verstoord of als ze in het nauw worden gebracht. Sommige mensen zijn heel gevoelig voor het wespengif en moeten direct contact opnemen met een arts als zij gestoken zijn.

Onze werkwijze bij wesp bestrijding

Wespen zijn zeer nuttige dieren en dienen alleen in noodgevallen bestreden te worden. Als het onvermijdelijk is om een wespennest te bestrijden dan kan dit gebeuren door een poedervormige bestrijdingsmiddel aan te brengen in de invliegopeningen waar de wespen in en uit kruipen. Dit kan zijn de opening van het nest of de opening in de buitenmuur van een gebouw of bijvoorbeeld gaten in een kozijn. In de meeste gevallen zijn de wespen, larven en koningin na enkele uren van de behandeling uitgeroeid.

Professioneel en deskundig wespen bestrijden

ADWIK-ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van wespen. Het deskundig uitvoeren van ongediertebestrijding kan alleen met de juiste certificaten. ADWIK wering, preventie en ongediertebestrijding beschikt over certificaten voor het bestrijden van ongedierte, zoals plaagdieren en hout-aantastende insecten. Wij werken ook volgens de regelgeving van IPM (Integrated Pest Management).

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van ongedierte?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van ongedierte, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

    Industrieweg 124, 2254 AE Voorschoten

   +31 (0)71 2040883

   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van ongedierte. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Duurzaam & voordelig wespen bestrijden

Waarom u kiest voor ADWIK wespenbestrijding

De manier waarop ADWIK de bestrijding tegen wespen aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Onze visie en service vertaald zich dan ook naar: Het bieden van duurzame oplossingen, zowel curatief als preventief, om ongedierte en plaagdieren efficient en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen, maar is voor de klant ook duurzaam en voordelig.

Preventie en weren tegen wespen overlast

Plaats goed sluitende horren in ramen en deuren. Dicht alle naden, kieren en spleten, ook in gevels met een daarvoor geschikt materiaal zodat wespen zich niet kunnen nestelen in de spouwmuur. Houdt vuilcontainers en afvalemmers goed gesloten. Binnen uw bedrijf kan ongedierte vaak grote (imago)schade aanrichten en nadelige gevolgen hebben. Bedrijven die werken met voeding hebben vaak structureel overlast. Door aaneenschakeling van wering, advies, regelmatige inspectie en detectie wordt transitie vroegtijdig gesignaleerd en kunnen problemen voorkomen worden.

Structureel overlast van wespen (ongedierte) vanwege de aard of activiteiten van uw bedrijf? Pak u voordeel met periodieke preventieve controles en bestrijding. Lees meer

Gratis en vrijblijvend!
mier
mier