Ongediertebestrijding zakelijk

HET EFFECTIEF BESTRIJDEN VAN ONGEDIERTE

Zakelijk

Ongedierte bestrijden voor zakelijke klanten

Voor de zakelijke klanten werken wij in een contractvorm op maat. De meeste contracten bestaan uit acht bezoeken per jaar, om zodoende de levenscyclus van muizen en ratten de te doorbreken. U heeft al een contract vanaf €135,- per kwartaal, bestaand uit:

  • Twee standaard grondige routine inspecties
  • Een eigen inlog in ons digitaal systeem, waar alle benodigde info toereikend is voor u
  • Basis weringsmaatregelen passend voor uw probleem
  • Uiteraard bieden wij u voor elk soort ongedierte een passende en duurzame oplossing
  • Voor contractklanten komen wij vrijblijvend een inspectie uitvoeren

Wij werken niet met langdurige contracten, na een jaar is het contract per drie maanden opzegbaar.

Voor zowel particulieren als zakelijke klanten, is het mogelijk om op locatie middels contant geld of pin te betalen.

Particulier

Ongedierte bestrijden voor de particulier

Vanaf €120,- heeft u al een startinspectie inclusief een bestrijdingsactie. Dit is inclusief arbeidsmateriaal en voorrijkosten. Daarnaast bekijken wij meteen hoe we verder met uw probleem aan het de slag kunnen.

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van ongedierte?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van ongedierte, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

   Industrieweg 124, 2254 AE Voorschoten

   +31 (0)71 2040883

   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van ongedierte. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Duurzaam & voordelig

Waarom u kiest voor ADWIK ongediertebestrijding

De manier waarop ADWIK de bestrijding tegen plaagdieren en ongedierte aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Onze visie en service vertaald zich dan ook naar: Het bieden van duurzame oplossingen, zowel curatief als preventief, om ongedierte en plaagdieren efficiënt en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen, maar voor de klant ook duurzaam en voordelig.

Grote (imago)schade en nadelige gevolgen

Binnen uw bedrijf kan ongedierte vaak grote (imago)schade aanrichten en nadelige gevolgen hebben. Bedrijven die werken met voeding hebben vaak structureel overlast. Door aaneenschakeling van wering, advies, regelmatige inspectie en detectie wordt transitie vroegtijdig gesignaleerd en kunnen problemen voorkomen worden. Structureel overlast van (knaag)plaagdieren en/of ongedierte vanwege de aard of activiteiten van uw bedrijf? Pak uw voordeel met periodieke preventieve controles en bestrijding.

Gratis en vrijblijvend!
mier
mier