KOSTEN BESTRIJDEN EIKENPROCESSIERUPS

HET VOORKOMEN, WEREN EN BESTRIJDEN VAN DE EIKENPROCESSIERUPS

Eikenprocessierups

Kosten bestrijden eikenprocessierups

Het is aan te raden om nooit zelf een nest met eikenprocessierupsen te bestrijden of te verwijderen. ADWIK doet dit op een professionele manier met beschermende kleding aan. Als u dit zelf gaat doen heeft u zeer veel kans dat u de brandharen van de rups op uw lichaam krijgt of zelfs inademt met alle nare gevolgen van dien. En ook de omgeving van het nest kan last krijgen van de rondvliegende brandharen. De eikenprocessierups kan alleen bestreden worden door experts.

Wat de kosten zijn om een processierupsen nest weg te laten halen, hangt af van meerdere factoren. Om te zeggen hoeveel een gemeente, bedrijven en/of particulieren precies betalen om de eikenprocessierupsen (nesten) te verwijderen, hangt af van meerdere factoren:

  • Aantal aangetaste bomen in een gebied
  • Het aantal nesten in de boom
  • De positie en hoogte van de nesten
  • De bereikbaarheid van de boom

Voor de kosten van het bestrijden van de eikenprocessierups vraagt u vrijblijvend een offerte aan of belt u ons op.

De werkwijze en kosten bestrijden eikenprocessierups

Onze werkwijze om de processierups te verwijderen is bij voorkeur de preventieve bestrijding. Wij spuiten de bomen dan in met nematoden, aaltjes. De nematoden gaan actief op zoek naar een gastheer, de processierups dus, zodra ze in contact komen met de rups gaan ze via een lichaamsopening de rups in. Eenmaal in de rups geven ze een bacterie af die de rups snel dood. Op deze manier de eikenprocessierups bestrijden is zo min mogelijk belastend voor het milieu.

Komt u er na deze periode achter dat u last heeft van een nest dan gaan we het gehele nest opzuigen met een speciale stofzuiger. Uiteraard hebben de medewerkers van ADWIK bij het bestrijden van de eikenprocessierups beschermende kleding aan en zorgen ervoor dat de brandharen niet rond gaan zwerven. Zo komt u op een veilige manier van de eikenprocessierups af.

Welke periode veroorzaakt processierups de meeste overlast?

Het bestrijden van de eikenprocessierups begint in het voorjaar. De eikenprocessierups bestrijders zijn in deze maanden druk bezig met het bestrijden. De overlast van de eikenprocessierups begint in mei tot juli. Van april tot mei komen de eitjes uit en gaan de larves wel 5 keer vervellen voordat de verpopping plaats vindt. Na de derde vervelling verschijnen de brandharen die zoveel overlast verzorgen.

Klachten opwegen tegen de kosten bestrijden eikenprocessierups

Mocht u klachten krijgen van de eikenprocessierups dan zijn er verschillende acties die u kunt ondernemen zoals gelijk uw kleding uittrekken waarin de brandharen zitten. Plakband op de huid plakken en het er weer aftrekken. De brandhaartjes van de eikenprocessierups blijven aan het plakband zitten en komen zo los van de huid. Kijkt u even bij klachten van de eikenprocessierups voor nog meer tips en advies om de klachten van deze rups te voorkomen of te behandelen.

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van de eikenprocessierups?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van de eikenprocessierups, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

    Industrieweg 124, 2254 AE Voorschoten

   +31 (0)71 2040883

   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van de eikenprocessierups. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Professioneel en deskundig eikenprocessierups bestrijden

ADWIK-ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van eikenprocessierups tegen lage kosten. Het deskundig uitvoeren van ongediertebestrijding kan alleen met de juiste certificaten. ADWIK wering, preventie en ongediertebestrijding beschikt over certificaten voor de bestrijding van ongedierte, zoals de eikenprocessierups. Wij werken ook volgens de regelgeving van IPM (Integrated Pest Management).

Duurzaam een lage kosten voor eikenprocessierups bestrijding

Waarom u kiest voor ADWIK eikenprocessierupsbestrijding

De manier waarop ADWIK de bestrijding tegen de eikenprocessierups aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Onze visie en service vertaald zich dan ook naar: Het bieden van duurzame oplossingen, zowel curatief als preventief, om de eikenprocessierups efficiënt en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen, maar is voor de klant ook duurzaam en voordelig.

Gratis en vrijblijvend!
mier
mier