Advies over ongediertebestrijding

Onze ongedierte bestrijders hebben ruime ervaring met het bestrijden van alle soorten plaagdieren en ongedierte, waardoor wij overlast op een professionele, grondige en effectieve wijze weten te bestrijden. Daarnaast adviseert de dienstdoende deskundige op het gebied van ongediertebestrijding op het gebied over wering en preventie. Wij maken het ongedierte onmogelijk of onaantrekkelijk om te gaan nestelen in en rondom uw eigendom.

Adwik heeft oplossingen voor:

  • Altijd een oplossing voor al uw hardnekkige ongedierte-problemen
  • Preventie: aaneenschakeling van advies, wering, regelmatige inspectie en detectie.
  • Voordelig met periodieke preventieve controles en ongediertebestrijding.
  • Gespecialiseerd in eikenprocessierups bestrijding.
  • Voor zowel particulieren als zakelijke klanten een gerichte oplossing.
  • Gratis en vrijblijvende offerte aanvraag.

Direct antwoord op jouw vraag

Over Adwik ongediertebestrijding

Hier bij ADWIK maken wij onze naam waar door altijd met een klantgerichte en gepaste oplossing te komen. De manier waarop ADWIK de bestrijding met ongedierte aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Onze visie en service vertaald zich dan ook naar: Het bieden van duurzame oplossingen, zowel curatief als preventief, om ongedierte en plaagdieren efficiënt en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen, maar is voor de klant ook duurzaam en voordelig.

ADWIK is opgericht door René ten Donkelaar, een échte vakman met al ruim 7 jaar ervaring in de ongediertebestrijding. Zijn ervaring en innerlijke drive voor dit vak hebben ervoor gezorgd dat hij zijn eigen bedrijf op heeft gezet. René staat garant voor een snelle, maar goede service met een nette afhandeling. Dit is dan ook terug te vinden in de werkwijze waarop er hier bij ADWIK wordt gehandeld. René neemt de tijd om samen met u een oplossingsgericht plan te maken volgens IPM

Wij helpen je graag

mier
mier