WESPENNEST VERWIJDEREN VOORSCHOTEN

VOORKOMEN, PREVENTIE EN EFFECTIEF WESPEN BESTRIJDEN

Wespen bestrijden Voorschoten

Wespennest verwijderen

Er zijn dan verschillende soorten wespen actief in ons land. Zo hebben wij de papier wesp, de hoornaar, de Duitse wesp en de limonade wesp. De laatste twee zijn de meestvoorkomende in Nederland. Wespen zijn een veel voorkomende plaag in Voorschoten en komen gedurende de lente- en zomermaanden in Voorschoten helaas veel voor. Rond de periode van eind April zetten de koninginnen hun eitjes af, die dan al binnen vijf weken volgroeid kunnen zijn tot een volwassen wesp. Rond de periode van Mei worden de eerste ‘werksters’ geboren, deze zorgen ervoor dat het wespennest snel zal groeien. Een volgroeid wespennest kan dan uitgroeien tot een nest met maar liefst 5000 wespen. En wespennest verwijderen in Voorschoten kan dus het beste zo spoedig mogelijk gebeuren.

Als eerste optie probeert men vaak zelf de wespennest te verwijderen, echter is dit niet gemakkelijk en kan dan ook zeer gevaarlijk zijn. Bij overlast van een grote hoeveelheid wespen of wespennesten in Voorschoten (of in uw omgeving) wordt er dan ook aanbevolen om advies en hulp bij bestrijdingsdiensten te zoeken.

Onze werkwijze bij wespennest verwijderen

Het is bekend dat in Voorschoten veel wespen voorkomen en mensen vragen zich daar vaak af hoe wespen bestrijding in zijn gang gaat. Bij het proces van wespennest verwijderen is het van belang dat de koningin(nen) bestreden worden. Dit wordt gedaan door middel van gif in het nest te blazen. Het bestrijdingsmiddel waar gebruik van wordt gemaakt, is een contactgif. Dat wil zeggen dat wanneer besmette wespen met andere wespen in contact komt, er sprake is van doorvergiftiging. Dit gaat net zo lang door tot het hele nest inclusief de koningin uitsterft. Voor iedere wespensoort geldt hetzelfde bestrijding proces.

Uiteraard werken wij met beschermende kleding, speciale materialen en stoffen. De dienstdoende medewerker zal u vriendelijk verzoeken om het betreffende gebied te verlaten om eventuele risico’s te minimaliseren.

Professioneel en deskundig wespennest verwijderen in voorschoten

ADWIK biedt u de bestrijding voor wespen nesten in alle formaten. Natuurlijk biedt ADWIK u in Voorschoten ook een garantie op het verwijderen van het wespennest. Mocht u na 2 weken nog steeds overlast ervaren van de wespen komen wij kosteloos bij u terug om de wespen nogmaals te bestrijden. Wij bestrijden een wespennest al vanaf €65,- voor u.

Het deskundig uitvoeren van ongediertebestrijding in Voorschoten, zoals bij het verwijderen van een wespennest, kan alleen met de juiste certificaten. ADWIK wering, preventie en ongediertebestrijding beschikt over certificaten voor het bestrijden van ongedierte, zoals plaagdieren en hout-aantastende insecten. Wij werken ook volgens de regelgeving van IPM (Integrated Pest Management).

CONTACT

Hulp nodig met het bestrijden of de preventie van ongedierte?

Vul het contactformulier van de website in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als u per direct hulp nodig hebt in het bestrijden van ongedierte, neem dan telefonisch contact op via onderstaand nummer.

    Hyacintstraat 39a, 2252 VD Voorschoten

   +31 (0)71 2040883

   info@adwik.nl

AFSPRAAK

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom (verdere)schade aan uw eigendom en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. ADWIK is krachtig in de preventie en bestrijding van ongedierte. Wij doen alles wat we kunnen, om uw probleem grondig en deskundig te verhelpen.

Plan een afspraak

Duurzaam & voordelig

Waarom u kiest om ADWIK uw wespennest te verwijderen

De manier waarop ADWIK de bestrijding tegen plaagdieren en ongedierte in Voorschoten aangaat, is zo min mogelijk belastend voor het milieu. Onze visie en service vertaald zich dan ook naar: Het bieden van duurzame oplossingen, zowel curatief als preventief, om ongedierte en plaagdieren efficient en effectief te bestrijden. Voor een modern groeiend bedrijf is dit niet alleen verantwoord ondernemen, maar voor de klant ook duurzaam en voordelig. Lees meer

Preventie en weren tegen wespennest overlast in Voorschoten

Verder verrichten wij in Voorschoten ook preventief werk, zoals wering voor wespen door middel van het dichten van gaten en voegen met speciale roosters. Binnen uw bedrijf kan ongedierte vaak grote (imago)schade aanrichten en nadelige gevolgen hebben. Bedrijven die werken met voeding hebben vaak structureel overlast. Door aaneenschakeling van wering, advies, regelmatige inspectie en detectie wordt transitie vroegtijdig gesignaleerd en kunnen problemen voorkomen worden. Structureel overlast van (knaag)plaagdieren en/of ongedierte vanwege de aard of activiteiten van uw bedrijf gevestigd in Voorschoten? Pak u voordeel met periodieke preventieve controles en bestrijding.

ADWIK ongediertebestrijding verwijderd wespennesten in de volgende gemeentes en omstreken: Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude, Zoetermeer, Katwijk, Noordwijk, Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijnsburg, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Nieuw-Vennep
Gratis en vrijblijvend!
mier
mier